Als het bouwen en onderhouden van je WordPress website net iets té technisch voor je is.

Waarschijnlijk ben je al een heel eind met het bouwen van je website. Of misschien heb je hem al wel live, maar werkt het toch nog niet helemaal zoals het zou moeten. Je hebt het vast al wel doorgehad: een goede website is niet zomaar gemaakt.

Met mijn jarenlange ervaring (ik bouwde mijn eerste website toen ik 10 was) help ik je graag op technisch en visueel vlak. Het kan hierbij gaan om het wijzigen van de inhoud van de website zelf, of bijvoorbeeld het toevoegen en instellen van een door jou benodigde plugin.

Naast support, is het ook mogelijk om een maandelijks onderhoudsabonnement bij mij af te nemen. Dit betreft het updaten van de WordPress-versie, plugins en het thema. Na het uitvoeren van deze updates zal er ook gecontroleerd worden of de website nog naar behoren functioneert. Mocht er een probleem ontstaan na de update, kan er hierdoor snel geschakeld worden om het probleem op te lossen.

O.A. GEWERKT IN OPDRACHT VAN:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
GGD regio Utrecht
The Valley
Pazio
Penfield Digital
WILL Be Strong
Dutch DJ Entertainment