Hi! Mijn naam is Denise, 27 jaar, “fulltime” ondernemer sinds juni 2019. Veel van mijn werkzaamheden voer ik locatieonafhankelijk uit, en dat is een droom die uit komt! Zo werk ik (in het zomerseizoen) veel vanuit mijn zelf omgebouwde camper.

Ik ben altijd al creatief geweest. Vanaf mijn tiende was ik vaak op de computer bezig met het “maken” van websites. Toen ik elf was, heb ik een cursus websites bouwen gevolgd. Hier leerde ik meer over HTML en CSS. Ook begon ik veel met GIMP, een gratis variant van het welbekende Adobe Photoshop, te werken.

De creativiteit die ik in al deze dingen kwijt kon, zorgde er in 2013 voor dat ik begon aan de studie Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Een enorm brede opleiding, waar ik veel geleerd heb over concepting, content creation, visual design en user experience design. Een halfjarige stage als grafisch vormgever bij Enof Creatieve Communicatie gaf mijn design-skills een enorme boost.

In juli 2017 slaagde ik. Ik had direct een baan als e‑mail developer te pakken bij Add to Favorites. Ook freelancete ik al parttime. Uiteindelijk besloot ik de gok te wagen en volledig voor mezelf te beginnen. Ik zou niets meer anders willen.

O.A. GEWERKT IN OPDRACHT VAN:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
GGD regio Utrecht
The Valley
Pazio
Penfield Digital
WILL Be Strong
Dutch DJ Entertainment