Hi! Mijn naam is Denise. Ik ben een 25-jarige Amersfoortse met een grote liefde voor het visuele. Dit kan ik kwijt in mijn passies grafische vormgeving en webdesign.

Ik ben een echte pixel-perfectionist. Met precisie en vol enthousiasme werk ik een design uit tot iets wat aansluit op een bedrijf én de doelgroep(en). Een goede samenwerking met mijn klant vind ik hierbij enorm belangrijk.

#denise

Enthousiast Gemotiveerd Vol energie Meedenker Proactief Secuur Perfectionistisch Creatief Nieuwsgierig Leergierig Grafische vormgeving Logo's  Huisstijlen  Merkidentiteit   Visitekaartjes  Folders Brochures E-books Rapportages Infographics Webdesign HTML/CSS Fotografie Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Dreamweaver Adobe Premiere Pro Adobe After Effects WordPress Natuur Krachttraining Paardrijden Yoga Boulderen Motorrijden

Mijn interesses voor grafische vormgeving en webdesign kwamen al vroeg naar boven. Vanaf mijn tiende was ik vaak op de computer bezig met het “maken” van websites. Toen ik elf was, heb ik een cursus websites bouwen gevolgd. Hier leerde ik meer over HTML en CSS. Ook begon ik veel met GIMP, een gratis variant van het welbekende Adobe Photoshop, te werken.

De creativiteit die ik in al deze dingen kwijt kon, zorgde er in 2013 voor dat ik begon aan de studie Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Een enorm brede opleiding, waar ik veel geleerd heb over concepting, content creation, visual design en user experience design. Een halfjarige stage als grafisch vormgever bij Enof Creatieve Communicatie gaf mijn design-skills een enorme boost.

In juli 2017 slaagde ik. Ik had direct een baan als e-mail developer te pakken. Dit parttime, zodat ik mij ook nog bezig kon houden met mijn freelance werk als grafisch vormgever en webdesigner. Op een gegeven moment voelde ik mij klaar voor mijn volgende stap: fulltime werken als freelancer. Vol motivatie en passie werk ik met plezier voor mijn klanten!

En wat doe ik naast mijn werk?

Ik ben graag actief bezig en ben het liefst buiten, met mijn voeten in het gras. Wandelen in de natuur vind ik heerlijk! Daarnaast houd ik mij veel bezig met yoga en ga ik graag boulderen of klimmen. En als ik dan toch echt niets te doen heb, kruip ik op de bank met een boek (bij voorkeur een slechte chicklit, ik schaam mij er niet voor).

Eind 2019/begin 2020 heb ik een Ford Transit bestelbus omgebouwd tot camper! Doordat ik overal kan werken waar ik wil -mits ik maar een dataverbinding heb- is het voor mij mogelijk om te reizen én werken tegelijk. Ik ben heel erg dankbaar voor die vrijheid!

Daarnaast ben ik ook Conscious Movement Yoga teacher bij WILL Be Strong. Ik geef (online) yogales en coaching!

Mijn diensten

Merkidentiteit

Een unieke visuele identiteit (huisstijl) die past bij jouw bedrijf én je doelgroep.

Webdesign

Een mooie en makkelijk zelf te onderhouden website die voldoet aan de huidige standaarden.

Grafische vormgeving

Communicatiemiddelen vormgegeven in de huisstijl van jouw bedrijf.