Persoonlijke en zakelijke (branding) fotografie, omdat jij jij bent.

Mijn liefde voor fotografie ontstond in 2012, toen ik samen met mijn vader een spiegelreflexcamera kreeg en een basiscursus fotografie volgde: konden we eindelijk “professionele” foto’s maken!

Sindsdien heb ik heel veel gefotografeerd. Tijdens de wandelingen op vakantie was ik altijd degene met de camera in hand, regelmatig stoppend om voornamelijk de bloemetjes, bijtjes, vlinders en andere insecten op de foto te zetten. Naast macrofotografie hield ik mij, als echt paardenmeisje, ook veel bezig met paardenfotografie.

In het laatste jaar van mijn opleiding, 2016-2017, koos ik als minor Fotografie. Deze volgde ik aan de Fotovakschool in Rotterdam. Dit was voor mij een mooie ontdekkingstocht binnen de verschillende soorten fotografie.

Ik houd van foto’s met natuurlijk licht en weinig scherptediepte (oftewel, mét een ‘wazige’ achtergrond). Portretfotografie vind ik het mooiste om te doen. Ik vind het fantastisch om pure expressie op de foto te zetten, waarin iemand echt zichzelf is of aan het doen is waar die van houdt.