Pixel-perfectionistische e‑mail developer met meer dan 4 jaar ervaring.

Na mijn afstuderen in 2017 begon ik als e‑mail developer bij Add to Favorites (begin 2021 overgenomen door Tripolis). In de kleine 2 jaar dat ik er werkte, heb ik alle fijne kneepjes van dit vak geleerd. Vanaf het begin van mijn “fulltime ondernemerschap” ben ik mij bezig blijven houden met het bouwen van e‑mails/e‑mailtemplates, óók met interactieve elementen. Ook heb ik ervaring met het maken van designs specifiek voor e‑mail. Met mijn kennis over de (on)mogelijkheden binnen e-mail en mijn vormgevingskills, is dit een handige combinatie. Ik heb ervaring met verschillende (e‑mail) marketing (automation) tools, maar voornamelijk met Tripolis (4+ jr) en Selligent Marketing Cloud (1+ jr).

O.A. GEWERKT IN OPDRACHT VAN:

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
GGD regio Utrecht
The Valley
Pazio
Penfield Digital
WILL Be Strong
Dutch DJ Entertainment