Webdesign

Een makkelijk te onderhouden website die voldoet aan de huidige standaarden, helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf.

Het belang van een eigen website

Het hebben van een website, hoe simpel ook, is tegenwoordig een must voor iedere ondernemer die wil groeien met zijn of haar bedrijf. Je mogelijke klanten googlen er op los, zoekend naar de producten en/of diensten die jij én je concurrenten aanbieden. Je website is het enige online medium waarbij jij volledig zelf, op jouw unieke manier, je klant kan overtuigen van jouw meerwaarde ten opzichte van je concurrenten. 

Geen technische kennis nodig én makkelijk zelf je eigen website bijhouden?

Een goede, eigen website kan een behoorlijke investering zijn voor je. Daarom bouw ik de websites in WordPress*. Dit is een zeer uitgebreid Content Management Systeem (CMS) welke het voor jou heel makkelijk maakt je website zelf bij te houden en nieuwe content, bijvoorbeeld diensten en nieuwsberichten (blogposts), toe te voegen. Je hebt geen technische kennis nodig. Ideaal dus!

Het systeem biedt voor een groot deel van de startende/kleine ondernemers voldoende functionaliteiten om een goede website neer te zetten die, uiteraard, ook aansluit op de merkidentiteit (huisstijl). Indien gewenst kan ik je ook helpen met het onderhouden van de website, zodat jij je volledig kan richten op je onderneming! Mocht je twijfelen of het systeem aan jouw huidige en toekomstige wensen voldoet, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag bij dit besluit.

*Op verzoek kan ik ook websites bouwen in een CSS framework, zoals Bootstrap of Foundation.

Je wilt een website die:

Past bij jouw merkidentiteit (huisstijl)

Duidelijk en gebruiksvriendelijk is
0

Kan groeien wanneer je bedrijf ook groeit

Geoptimaliseerd is voor alle formaat schermen (responsive)

U

Geoptimaliseerd is voor zoekmachines (SEO)

Makkelijk zelf te onderhouden is

Laten we samen iets moois maken!

Alles wat ik creëer is uniek: afgesteld op jouw wensen en je doelgroep. Het is daarom erg lastig een prijs te geven zonder hier iets over te weten. Mocht je interesse hebben in een samenwerking met mij, stel ik voor (telefonisch) contact met elkaar te hebben. Op basis hiervan zal ik een offerte voor je opstellen!

Mijn andere diensten

Merkidentiteit

Een unieke visuele identiteit (huisstijl) die past bij jouw bedrijf én je doelgroep.

Grafische vormgeving

Communicatiemiddelen vormgegeven in de huisstijl van jouw bedrijf.