Denise Nijland
Denise Nijland

Over mij#denise
Enthousiast Gemotiveerd Vol energie Meedenker Proactief Secuur Perfectionistisch Creatief Nieuwsgierig Leergierig Grafische vormgeving Logo's Visitekaartjes Folders Brochures E-books Rapportages Infographics Webdesign HTML/CSS Fotografie Adobe Photoshop Adobe Illustrator Adobe InDesign Adobe Dreamweaver Adobe Premiere Pro Adobe After Effects WordPress Natuur Krachttraining Paardrijden Yoga Boulderen

Zoals je misschien wel begrepen hebt, is mijn naam Denise Nijland. Ik ben jaar en geboren en getogen in het prachtige Amersfoort. Mijn interesse voor grafische vormgeving en webdesign kwam al heel vroeg naar boven. Vanaf mijn tiende was ik vaak op de computer bezig met het 'maken' van websites. Toen ik elf was, heb ik een cursus websites maken gevolgd. Hier leerde ik van alles over HTML en CSS. Ook begon ik heel veel met GIMP, een gratis variant van het welbekende Adobe Photoshop, te werken. In 2012 kocht ik mijn eerste spiegelreflex en begon ik met fotograferen.

De creativiteit die ik in al deze dingen kwijt kon, zorgde er in 2013 voor dat ik begon aan de studie Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Een enorm brede opleiding, waar ik veel geleerd heb over concepting, content creation, visual design en user experience design.

In juli 2017 slaagde ik. Ik had direct een baan als e-mail developer te pakken. Dit parttime, omdat ik ook parttime freelance als grafisch vormgever en webdesigner. Het freelancen doe ik al sinds mijn studietijd en ik blijf dit met veel plezier doen.

En wat doe ik naast mijn werk?
Ik ben graag buiten en actief bezig, stilzitten op de bank voor de tv kan ik niet echt. Ik rij al heel lang paard, doe krachttraining in de sportschool, doe aan yoga en ga graag boulderen. Wandelen in de natuur vind ik ook heerlijk! En als ik dan toch echt niets te doen heb, kruip ik op de bank met een boek (bij voorkeur een slechte chicklit, ik schaam me er niet voor).

  Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Contact

info@denisenijland.com
+316 17 59 29 09

  Bekijk mijn LinkedIn-profiel

Denise Nijland,
Alberikpad 21, 3813KT Amersfoort
KvK-nummer: 70149860

© Denise Nijland, 2015 -